Miercurea fără cuvinte – Vara, printre stânci

  Cea care a iniţiat Miercurea fără cuvinte o găsiţi aici. Fotografia imi aparţine. Locul se cheamă „INTRE PRAPASTII” deşi este intre stânci , se află in apropierea Zărneştiului şi este de o frumuseţe sălbatecă rară!!!!

46 de gânduri despre „Miercurea fără cuvinte – Vara, printre stânci

 1. Pingback: Miercurea fără cuvinte – Pereche supravegheată de barză | coolnewz about hot thingz

 2. Sărut mâna Aurora !
  Acum depinde unde eşti că dacă eşti pe una dintre ele da e prăpastie în jos dar dacă eşti acolo jos e pur şi simplu nemărginire . Foarte frumos acolo , nu am văzut locul dar acum îl ştiu şi-ţi mulţumesc !
  Într-un târziu am observat că acele puncte de culoare sunt oameni de fapt iar prin prezenţa lor subliniază măreţia locului .
  Interesant !

 3. Avem o tara frumoasa, imagini asemanatoare, se gasesc pe Cheile Bicazului. Locuri care ne pot face celebrii in lume, dar care nu sunt bine administrate si evidentiate. O zi buna.

  • Costin, câtă drepatate ai! Si Cheile Dâmbovicioarei şi valea Gilortului şi… sute de locuri de o frumuseţe copleşitoare aşteaptă turişti din lumea întreagă… numai factorii responsabili nu aşteaptă nimic!

 4. aia mici acolo sunteti voi?! wow! impresionant! Sa stii ca m-am hotarât! Verisoara mea se trage de pe lânga Zarnesti si anul trecut ne-a propus un concediu în zona… Am amânat în necunostinta de cauza, acum… trebuie sa o sun sa reprogramam. Cât mai repede! Minunate locuri într-adevar! Aurora draga, multumesc mult! Pupici

 5. Trei oameni mari, care par piticuti langa imensitatea salbateca a unor pereti stancosi, care strajuiesc drumul catre o tara de basm. Cred ca asa arata intrarea intr-o poveste cu pitci si printese ratacite si salvate de printi curajosi. Un peisaj rarisim, un aer pur si o inaltatoare imagine a unor locuri imortalizate de aparatul foto si un ochi expert! Te astept si la mine! Happy WW! 🙂

  • Mirela, ce comentariu frumos poţi face! Din trei cuvinte ai însăilat o poveste! In privinţa peisajului, a aerului şi apei ai dreptate în totalitate. Să tot stai şi să simţi cum renaşti.

 6. Of, Doamne, și aici dădui peste miercurea asta fără cuvinte! Încep s-o urăsc. 😀
  Și venisem cu chef de vorbă. Dar văd că gazda nu pre are, dacă ne pune frumușel degetul la buze. 🙂

  • Silavaracald, n-ai chef de vorbă!!!! Degeaba spui, fiindcă nu te cred! Ai atâta treabă…. că nici măcar frumuseţea asta de peisaj nu-ţi deschide apetirul de vorbă ! Hi-hi (în lipsă de emoticon!!)

 7. Pingback: Un eveniment editorial de excepție | Blogul lui Nea Costache

  • Luminiţa, nici vorbă de Cheile Bicazului ! Locul se cheamă ÎNTRE PRAPASTII si este in apropiere de ZARNESTI jud. Braşov. Mogâldeţele care se văd, suntem noi, in chip de excursionişti.

 8. Pingback: În creion « Gabriela Elena

  • Gabriela Elena, să crezi tu !! Fotografia ca şi munţii îmi aparţin ! Sunt ai mei! Când ajung la ei le spun de fiecare dată: „Vă salut munţii mei” şi ei îmi răspund fremătând cu toţi codri şi toate florile raspândite : „Bine ai venit draga noastră”!!

 9. Pingback: Râuri de durere surdă « Blog de furăciuni 2

 10. Pingback: Vorbind cu mine despre Fănuş « Cati Lupaşcu. În oraşul de cuvinte

 11. Pingback: Poveşti parfumate ale… culorilor. Vara (I) « Mirela Pete. Blog

 12. Pingback: La mulţi ani, Serafina! Miau! « Mirela Pete. Blog

 13. Pingback: Zilele Clujului, la jumătatea drumului! Ce-am văzut, ce vom mai vedea « Mirela Pete. Blog

 14. Pingback: Zilele Clujului, la jumătatea drumului! Ce-am văzut, ce vom mai vedea « Clipe de Cluj

 15. Pingback: Miercurea fără cuvinte « Mirela Pete. Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s