URARE PENTRU NOU NĂSCUT

   Tot navigând prin blogosferă, am întâlnit într-una din  zile un blog  http://buceginatura2000.wordpress.com/   pe care proprietarul (Adrian Ciorba) îl prezintă ca fiind  (citez) „unul dintre cele mai bune instrumente de protejare a Parcului Natural Bucegi”, fapt pe care l-am constat şi singură urmărindu-i cu regularitate interesentale  postări şi admirabilele fotografii care însoţesc fiecare postare. Este un blog pe care îl recomand tuturor, cu ferma convingere că nu veţi beneficia numai de o plăcută lectură cu  imagini de excepţie  ci şi de informaţii deosebit de folositoare despre Valea Superioara a Prahovei în general şi Parcul national Bucegi în special.
Am scris despre acest blog, pe de o parte fiindcă chiar se merită a fi vizitat, pe de altă parte pentru că am vrut să fac un dar de suflet proprietarului blogului, cu prilejul venirii pe lume a băieţelului său! De ieri, 14 ianuarie 2012 Adrian Ciorba este pentru a doua oară proaspăt tătic!Să-i trăiască şi să fie sănătos!
Nou născutului i-am dedicat câteva versuri, din toată inima:

URARE PENTRU NOU NĂSCUT

Auzi cum munţii răsună
De cântec şi de voie bună:
Azi s-a născut un băieţel,
Şi urările curg pentru el.

Masivul Bucegi vesel îi spune:
Bine-ai venit băiete pe lume!
Să-ţi fie viaţa frumoasă,
S-aduci bucurie în casă!

Vârful Omu, se înalţă semeţ
Urându-i: să fii îndrăzneţ!
Şi Sfinxul cu drag îl salută:
Pe lume să ai baftă multă!

Freamătă codrii şi-i cântă duios:
Să creşti mare şi să fii sănătos!
Şi strigă din slăvi Sfântul Soare
S-ajungi în lume OM MARE

26 de gânduri despre „URARE PENTRU NOU NĂSCUT

  1. Să fie sănătos să crească mare și voinic,fără gânduri și să aducă numai bucurii părinților !
    Blogul proaspătului tătic îl voi vizita cu siguranță.
    Îi urez și tăticului succes în blogosferă!

  2. Aurora, suflet mare si frumos ce esti, ai scris o urare emotionanta, plina de sensibiltate si care sunt sigura ca aduce noroc!
    Felicitari parintilor si sanatate si fericire copilasului!
    Sa ai o săptamana frumoasa! 🙂

  3. Pingback: colţul cu classic rock – 9 « Colţu' cu muzică

  4. Acum, sunt în dilemă: cum să spun? Să ne trăiască … Ciorbă cel Mic până se face Ciorbă cel mare? Oricum, să-i jucăm la nuntă! Dacă s-a mai născut un Om de munte, e minunat!
    Îmi amintesc de o fetiţă, ne-am întâlnit la doi paşi de staţia meteot de la Omu. Tata mergeaînainte – era zăpadă mare – iar, din raniţa mamei ieşea doar un căpşor cu o faţă rumenă ca pita caldă! Avea şase … luni!

  5. Pingback: Miercurea fără cuvinte. Lene serafinică « Mirela Pete. Blog

  6. E DE MARE FOLOS,PENTRU A EDUCA O LUME ,UN TINERET O NOUA GENERATIE,MAI BUNA,CINSTITA,PLINA DE OMENIE.SI CA VORBA CEIA PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE.VA SALUT PE TOTI SI VA ZIC SINCER CA VIATA E FRRUMOASA TREBUE SA STII CUM SA O TRAESTI….

Lasă un comentariu